Allrisk Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering

Met de Allrisk Annuleringsverzekering kunt u zelf bepalen waarom u toch niet op vakantie wilt. U kunt niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de verzekering staan, maar ook een andere reden opgeven om te annuleren.

Dat is pas echt een verzekering op maat! Want wat er ook gebeurt, u kunt zelf beslissen of de impact ervan voor u persoonlijk reden is om uw vakantie te annuleren of af te breken. Een hele geruststelling!

Voor de redenen genoemd in de voorwaarden krijgt u de volledige annuleringskosten vergoed. Voor de extra annuleringsredenen krijgt u een groot deel van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor uitzonderingen.

  • Vergoeding van 100% van de annuleringskosten om redenen genoemd in de voorwaarden
  • Vergoeding van 75% van de annuleringskosten voor extra redenen
  • Premie 8,47% van de reissom (inclusief 21% assurantiebelasting)
  • Poliskosten: € 4,24 (inclusief assurantiebelasting)

Let op! In verband met de uitbraak van het het Coronavirus zijn er aanvullende uitsluitingen.


Annuleringsverzekering

Waarnemer meeverzekeren

Past uw buurman op uw huisdieren of neemt iemand uw werk waar en wordt deze persoon ziek? U kunt de annuleringsverzekering aanvullen met zekerheid rond een waarnemer. 

Met deze uitbreiding mag óók dat een reden zijn om de reis af te breken of te annuleren. U heeft dan recht op 100% vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen. 

De kosten bedragen slechts 1% extra premie per waarnemer. De naam van de waarnemer(s) wordt op de reserveringsbevestiging vermeld. U kunt deze verzekering alleen telefonisch afsluiten.

Bekijk de verzekeringsvoorwaarden »


Wat kun je claimen - en wat niet?

Veel Nederlanders weten niet wanneer ze geld terugkrijgen van hun annuleringsverzekering. U wel?

Lees snel ons blog! ›