Vakantie Gardameer

Dagjes uit aan het Gardameer

Bardolino

Bardolino

Bardolino is een traktatie voor wijnliefhebbers vanwege de geweldige lokale wijnen. Proef ze bij de lunch en maak daarna een rustige middagwandeling door deze mooie plaats. Wie zin heeft in iets anders dan wijn, moet zeker het ijs proeven bij de steiger van de veerboot. U zult versteld staan van de keuze in deze ijssalon.

Mirabilandia , Lido di Pomposa

Mirabilandia

Geniet van een super spannende dag vol achtbanen en waterattracties Maar kijk uit bij de Paparazzi tunnel, waar de fotografen op de loer liggen... u bent gewaarschuwd!

CanevaWorld Water Park

CanevaWorld

Een hele dag waterpret in dit spannende waterpark bomvol attracties. Door de Black Hole of gelanceerd worden op de Kamika glijbaan, wie durft?

Gardaland

Gardaland

Een geweldige dag uit voor pret– en sensatiezoekers. Gardaland biedt leuke en spannende attracties zoals de Raptor rit, of bezoek een van de liveshows in het SeaLife gedeelte.

Parco Natura Viva, Bussolengo

Parco Natura Viva

Dit natuurpark is een belevenis voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Hier verblijven meer dan 1500 dieren, waaronder de grootste chimpansee kolonie van Italië.

Zoo Safari de Lago Maggiore

Zoo Safari de Lago Maggiore

Bekijk de vele exotische dieren in hun enorme, natuurlijke habitat. Dichterbij de dieren kom je op de kinderboerderij, waar de dieren het heerlijk vinden om te worden geaaid. Hier zijn ook leuke attracties voor de kleinsten.