Vakantie Luxemburg

Camping Luxemburg

Eurocamp camping Luxemburg

Een klein land in Europa, maar daarom niet minder geschikt voor een vakantie op onze camping in Luxemburg. En met een gevarieerd landschap. De prachtige natuur van Klein Zwitserland, het romantische Mullerdal en het Ardennen-landschap.

Bezienswaardig van Luxemburg zijn de kastelen en burchten van de Ösling, de Moezelstreek met wijngaarden en de Minette, het land van ijzererts en rode aarde. En niet te vergeten de veelzijdige hoofdstad Luxemburg. Een vakantie op onze camping in Luxemburg, is voor iedereen aantrekkelijk: actievelingen, cultuurliefhebbers, wijngenieters en zeker ook kleine kinderen.

De camping die Eurocamp heeft geselecteerd ligt bij Larochette, midden in de bossen van de prachtige streek Klein Zwitserland. Mooie plaatsen als Echternach, Vianden en de hoofdstad Luxemburg liggen niet ver weg. Wandelen tussen de wijngaarden langs de Moezel is prachtig. Camping Birkelt ligt in een prachtig wandelgebied met kloven, bijzondere rotsformaties en grotten.

Camping Birkelt

Larochette , Luxembourg

Een moderne, levendige camping in het mooiste deel van Luxemburg. Veel mogelijkheden voor sportieve uitstapjes. Met een all-weather zwembad en een sauna.

Meer over deze camping ›
Bekijk camping › Delen
Bewaar als favoriet