Vakantie Portugal

Portugal

Een bezoek aan Portugal

Een prachtige kustlijn, een glinsterende diepblauwe oceaan en heerlijk verse vis. In Portugal kunt u genieten van rijke visstoofschotels zoals Caldeirada de Peixe, gestoomde mosselen en bacalhau, een gedroogde, gezouten kabeljauw. Drink er een van de uitstekende Portugese wijnen bij, zoals Douro en Vinho Verde en eindig de maaltijd met een heerlijk glas port!

Kies voor een campingvakantie aan de rustige West-kust, vlakbij de prachtige stranden van de Atlantische Oceaan. Camping Guincho ligt dicht bij de luchthaven van Lissabon.

Al zin in een camping Portugal vakantie? Bekijk direct alle camping Portugal vakantie bestemmingen en beleef een heerlijke vakantie in Portugal!

Portugal top 5
Lissabon, Portugal

Lissabon

Lissabon is een van 's werelds grootste hoofdsteden. De meest beroemde bezienswaardigheid is de prachtige Toren van Belem. Deze bewaakt de haveningang van Lissabon sinds het begin van de 16e eeuw en is nu een Unesco Werelderfgoed.

Nationaal Paleis van Mafra, Portugal

Nationaal Paleis van Mafra

Dit weelderige, barokke gebouw en één van de grootste paleizen in de wereld. Het paleis staat ook wel bekend als ' het klooster van Mafra ' en omvat een klooster, een bibliotheek en een basiliek.

Palácio da Pena , Sintra, Portugal

Palácio da Pena

Het Palácio da Pena is een mix van bouwstijlen en omgeven door een prachtig bosrijk park. In de vleugels van het paleis kunt u dineren. Het terras kijkt uit op de kust en de bergen van Sintra.

Óbidos, Portugal

Óbidos

Een bezoek aan Óbidos geeft u een indruk van het echte Portugal. Deze, ooit Moorse stad, is omringd door middeleeuwse muren, heeft een Moors kasteel en vele mooie kerken.

Cabo da Roca

Cabo da Roca

De vuurtoren en het monument op Cabo da Roca bieden een spectaculair uitzicht over de Atlantische Oceaan. Deze plek werd beschreven door de 16de-eeuwse dichter Luís de Camões als ‘de plaats waar het land eindigt en de zee begint'. Absoluut een must om af te vinken op uw checklist!

Het weer in Portugal