Vakantie Costa Brava

Costa Brava

Een bezoek aan de Costa Brava

Welkom aan de Costa Brava, waar u het tempo van de dag zelf bepaalt. Breng een heerlijk lome middag door op het warme zand van een verlaten strand of dwaal door de weiden en witte dorpen. Voel uw hart bonzen bij een steile afdaling met de mountainbike of bovenaan de duizelingwekkend hoge Kamikaze glijbaan… Al zin in een camping Costa Brava vakantie?

Bekijk direct alle camping Costa Brava vakantie bestemmingen en beleef een heerlijke vakantie aan de Costa Brava in Spanje!

Ontdek de Costa Brava

Ontdek de Costa Brava

Hier zijn bijna 2.000 stranden om uit te kiezen. Voel uzelf een met de natuur in het ongerepte landschap. Laat uzelf verrassen door de geschiedenis, cultuur, muziek en kunst. Geniet van de lokale gerechten en wijnen. Aan het einde van de dag nog energie over? Aan de Costa Brava wordt de hele nacht gedanst!

Proef de Costa Brava

Proef de Costa Brava

Waarom kiezen voor één gerecht terwijl u kunt kiezen voor een tafel vol tapas? Pittige Catalaanse worst, brood met olijfolie, vis recht uit de zee, verse groenten en fruit. Hier vindt u de perfecte mix tussen de Franse en de Spaanse keuken.

Voel de Costa Brava

Voel de Costa Brava

Voel de zon op uw rug terwijl u de kustlijn verkent of zoek verkoeling in een kathedraal of galerij. Adem de geur in van pijnbomen, zout zeewater, knoflook en kruiden. Doe een stap terug en bewonder het panorama of doe een stap dichterbij en bekijk de details van het vakmanschap…

Costa Brava top 5
Peratallada

Peratallada

De kronkelende straatjes van Peratallada leiden u over de gracht en onder marmeren bogen door naar mooie pleinen met fantastische cafés en restaurants. Peratallada is een van de meest memorabele middeleeuwse dorpjes.

Medes-eilanden

Medes-eilanden

Duik in de spectaculaire onderwaterwereld vol flora en fauna. Dit is een van Europa's belangrijkste zeereservaten. Wilt u geen natte voeten krijgen? Bekijk de zeedieren door de glazen bodem van een boot!

Dalí Museum, Costa Brava

Dalí Museum

Bereid u voor op een surrealistische ervaring in het Dalí museum. Het Dali museum is gehuisvest in de oude stadsschouwburg van Figueres. De tentoonstelling bestaat uit een aantal van de meest verbazingwekkende schilderijen, foto's, sculpturen en installaties.

Girona, Costa Brava

Girona

Bekijk Girona vanaf de perfect bewaard gebleven Romeinse muren. Verlies jezelf in het kronkelende doolhof van de Joodse wijk. Neem een rondleiding door de kathedraal en het Arabische badhuis en verken de geplaveide straatjes van de oude wijk van Girona.

Barcelona, Costa Brava

Barcelona

Bekijk het onafgemaakte meesterwerk van Gaudí: de Sagrada Familia kathedraal. Bezoek Camp Nou, het stadion van 's werelds grootste voetballers bij FC Barcelona. Na het bekijken van de winkels of het zwerven door het aquarium rust u even uit in een van de cafés op de Ramblas.

Het weer aan de Costa Brava