Vakantie Zwitserland

Sport en Activiteiten

Ballonvaren Zwitserland

Ballonvaren

Rond de Alpen in 80 minuten? Er is geen betere manier om te genieten van de majestueuze Zwitserse Alpen dan vanuit een luchtballon. Dat wordt bevestigd door de 600 luchtballonnen die er te huur zijn.

Fietsen, Zwitserland

Fietsen

In Zwitserland kunt u geweldige fiets- en mountainbike tochten maken. Er zijn niet minder dan 53 duidelijke, regionale routes. Zo kunt u het beste van elke streek in een dag ontdekken. Ook zijn er genoeg fietsen te huur in de omgeving.

Golf Zwitserland

Golf

Door de hoge grondkosten in Zwitserland zijn er maar 30 golfbanen in het hele land. En ja, golfen is duur, maar de banen van Genève, Luzern of Lausanne zijn schitterend gelegen.

Wandelen, Zwitserland

Wandelen

Wandel door het spectaculair landschap in de Chemin du Gruyère. Volg de Zwitserse Chocolade en Kaas Trail die loopt vanaf Charmy. Gedurende de tocht kun u van alles proeven!

Thunersee, Zwitserland

Thunersee

Dit meer biedt meer dan 20 outdoor activiteiten, zoals kajakken, paragliden, zeilen, wakeboarden, windsurfen en bungeejumpen.

Zermatt, Matterhorn

Zermatt

Zermatt is de plek om te wandelen en te fietsen, en ook in de zomer te skiën en snowboarden. Vanuit de lokale kabelbanen heeft u bovendien een prachtig uitzicht. De tandradbaan naar Gornergrat biedt een adembenemend uitzicht op de Matterhorn.