Reviews – vakanties met baby of peuter

Reviews

Bent u nieuw bij Little Eurocampers van Eurocamp? Of gaat u voor het eerst op vakantie met uw baby of peuter? Dan bent u vast benieuwd wat u van ons kunt verwachten. En dat is - al zeggen we het zelf - best heel veel. Want bij Eurocamp begrijpen we hoe belangrijk een fijne vakantie voor u en uw jonge gezin is.

Benieuwd wat de ervaringen van andere jonge gezinnen zijn en wat andere reizigers zeggen over onze vakanties? U leest hier hun reviews!

Ervaringen & reviews

ReviewFamilie Wever uit Hengelo

"Vanwege de Little Eurocampers mogelijkheden. Doordat er gratis extra's zoals een babybedje, badje, aankleedkussen, kinderstoel, bedhekje, potje en vooral het terrashekje bijgeboekt konden worden hebben we meteen besloten dat het hoe dan oom een Eurocamp camping zou worden!"

ReviewMevrouw Rusch uit Brasschaat

"Op de camping van onze keuze boden verschillende touroperators een caravan aan. Eurocamp was de goedkoopste, dus onze keuze was snel gemaakt. Ook de gratis extra's voor baby's en peuters (bedje, bedhekje, aankleedkussen, badje, kinderstoelen, aankleedkussen) zijn een luxe als je met kindjes reist."

Vakanties met baby of peuter
Vakanties met baby of peuter

icon-quote-variantMevrouw Korevaar uit Amersfoort

"Eurocamp houdt rekening met het gehele gezin. Het feit dat we gratis allerlei babyspullen op de accommodatie krijgen is echt super handig! Dat scheelt weer ruimte in de auto en zo kan onze kleine man straks gewoon gezellig bij ons aan tafel zitten! We hebben er helemaal zin in!"

icon-quote-variantMevrouw Klein uit Geertruidenberg

"Het gemak van op vakantie gaan met kleine kinderen! Alles is al aanwezig in de caravan, van aankleedkussen tot potje en kinderstoel, wat een uitkomst! En uiteraard is alles kids proof dus veilig!"

ReviewFamilie Buytaert uit Temse

"Wij hoorden van kennissen dat eurocamp nog betere condities aanbiedt. Twee jaar geleden waren wij helemaal verkocht tijdens onze eerste campingvakantie. Toen waren wij met 1kindje. Nu zijn er ondertussen 2 en zien wij het niet zitten om met twee kleine kinderen op hotel te gaan. De voordelen voor kinderen zijn op een camping zo groot en plus de gratis babyartikelen (die je op vele andere campingsites niet hebt), kan voor ons zo een vakantie niet meer stuk!!"

Vakanties met baby of peuter

ReviewFamilie Boon uit Lienden

"Wij hebben gekozen voor Eurocamp, omdat jullie meer gericht zijn op kleine kinderen ook met benodigheden die je in het dagelijks leven nodig hebt met kinderen. Het scheelt door jullie goede service heel veel gesleept met spullen voor onze kinderen en kunnen hierdoor sneller met onze vakantie beginnen. Wij zijn nu al tevreden en hebben zin in de vakantie!!"

Ervaringen op Social Media

Review Amber Qadri

fb-logo-amber

Onze dochter haar eerste stapjes :) ‪#‎italie‬ ‪#‎camping‬ ‪#‎waikiki‬ ‪#‎Eurocampallevrijheid

Review Theo van Wamel

fb-logo-theo

Even rust bij mama op camping Le Brasilia

Review Monique Vink

fb-logo-monique

Ik had een voorkeur voor hotels. Toen werd ik moeder van een kindje dat altijd buiten wil zijn. Rennen, spelen, zwemmen. We gaven de camping een nieuwe kans. Het was 'best of both worlds'; buiten zijn mét een eigen ruimte zonder rompslomp. Lees meer ›