Pretparken

Pretparken

Zin in een pretparkvakantie waarin plezier maken voorop staat? Waar u nog meer spanning en sensatie kunt beleven in een van Europa ’s spannende pretparken? Als u dit leuk lijkt dan hebben we iets voor u.

Raas met het hele gezin met 50 kilometer per uur naar beneden in de bobbaan, ontmoet cowboys en sprookjesfiguren of hap naar adem in een spectaculaire achtbaan. Maar ook ’s avonds houdt het plezier niet op met live-muziek op de camping en een hapje en een drankje bij de gezellige bars en restaurants.

Kies voor een camping vlakbij een pretpark en ontdek de magie van Disneyland® Parijs, de achtbanen van Parc Astérix of reis naar de toekomst in Futuroscope. De keuze is aan u!


Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Bezoek Safaripark Beekse Bergen en beleef een geweldig avontuur tijdens een pretparkvakantie in Nederland. Spot giraffen, kom op brulafstand van een groep grommende leeuwen en ontmoet nog 1.250 dieren in het grootste wildlife park van Nederland: Safaripark Beekse Bergen.

Gratis toegang tot het Safaripark bij een verblijf vanaf 3 nachten.

Dichtstbijzijnde camping:

 1. Vakantiepark Beekse Bergen | aangrenzend
Duinrell

Duinrell

Combineer een campingvakantie in Nederland met een bezoek aan Duinrell. Duinrell is een camping vlakbij een pretpark en heeft heel wat spektakel te bieden: de fantastische nieuwe achtbaan Falcon, het Tina Festival, het tropische Tikibad met supersnelle waterglijbanen mét sprookjesachtige lichteffecten en een 250 meter lange Lazy River. Maar ook jongere kinderen beleven de tijd van hun leven op de trampoline, in de binnenspeeltuin of minitrein.

De toegang tot het pretpark gratis! Voor het Tikibad betaalt u € 4,- per twee uur.

Dichtstbijzijnde camping:

 1. Camping Duinrell | aangrenzend

Efteling

Efteling

De Efteling is een van de grootse themaparken in Europa. Waan je in een sprookjeswereld in het Marerijk. Ruigrijk belooft voor spanning en sensatie met spectaculaire achtbanen en attracties. Bezoek de verboden steden en spookkastelen van Anderrijk. Reis door Reizenrijk met de boot, trein of ander vervoersmiddel. Geniet van de vele shows en het entertainment. De Efteling is een dag om nooit meer te vergeten!

Dichtstbijzijnde camping:

 1. Vakantiepark Beekse Bergen | 22 km
 2. Camping TerSpegelt | 52 km
 3. Camping Bospark 't Wolfsven | 59 km
Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland

Stap in magische wereld en ervaar de spectaculaire attracties en shows van Attractiepark Toverland in Sevenum. Toverland is een geweldig dagje uit voor alle leeftijden. Vlieg mee met de spectaculaire wing coaster Fēnix. Kom tot rust in sprookjesachtige bootjesattractie Merlin’s Quest of stap in de hoogste houten achtbaan van de Benelux. En bij slecht weer? Dan is er meer dan genoeg overdekt te doen. Ga in de indoor achtbaan Toos Express, toveren in het Toverhuis of in de Maximus 'Blitz Bahn bobkart.

Dichtstbijzijnde camping:

 1. Camping De Schatberg | 3 km
 2. Camping Bospark 't Wolfsven | 35 km
 3. Camping TerSpegelt | 56 km


Parc Astérix

Parc Astérix

Reis terug in de tijd naar het Romeinse Rijk! Speel mee in de avonturen van Astérix en Obelix en de grappige Kelten uit het oude Gallië. Er zijn meer dan 30 attracties. Raas naar beneden in de gigantische houten rollercoaster ‘Tonnerre De Zeus’, dobber over de rivière d’Elise en ontdek het bos van Idéfix.

Dichtstbijzijnde campings:

 1. Camping La Croix du Vieux Pont | 50 km
Futuroscope

Futuroscope

Op zoek naar een bijzondere pretparkervaring? Futuroscope is één van de uniekste pretparken in Europa. Ervaar 25 spectaculaire attracties: van ultramoderne gebouwen en films in reuzenformaat tot 3D attracties en schitterende live shows.

Dichtstbijzijnde campings: 

 1. Camping Le Parc de Fierbois | 67 km
 2. Camping Domaine de la Brèche | 84km


Gardaland

Gardaland

Combineer een campingvakantie in Italië met een bezoek aan Gardaland voor plezier met het hele gezin. Er zijn liggen veel Eurocamp camping vlakbij dit pretpark. Er zijn meer dan 30 attracties. Ervaar de omgekeerde achtbaan Blue Tornado of ontmoet cowboys in het Wilde Westen. Even afkoelen op een zonnige dag? Duik de waterattractie Jungle Rapids in! Ook is er een veel te beleven voor de allerkleinsten.

Dichtstbijzijnde campings:

 1. Camping Bella Italia | 3 km
 2. Camping Del Garda | 3 km
 3. Altomincio Family Park | 8 km
Canevaworld Movieland Park

Canevaworld Movieland Park

Tijdens een campingvakantie in Italië heb je alle vrijheid om invulling te geven aan je eigen pretparkavontuur! Speel de hoofdrol in een superheldenfilm, stap een onderzeeër in of bekijk een stuntshow in het Movieland Park . Maar dat is nog niet alles - in het Caneva Aquapark spat het plezier eraf in de zwembaden, waterglijbanen, piratenlagune en crazyriver.

Dichtstbijzijnde campings:

 1. Camping Bella Italia | 7 km
 2. Camping Del Garda | 8 km
 3. Altomincio Family Park | 11 km
 


Heide Park

Heide Park

Zin om je grenzen te verleggen tijdens een pretparkvakantie in Duitsland? Pretpark Heide-Park is voor thrill seekers een aanrader. Raas over de Lüneburger Heide in de bobsleebaan, stap in de supersnelle Desert Race of laat je in de klauwen van een zeemonster vallen in de Krake. Ook plezier met het hele gezin staat hier voorop. Kies met kinderen voor attracties als de Stoomcarroussel, het Western Reuzenrad of de Pirates Arena.

Dichtstbijzijnde camping:

 1. Camping Südsee-Camp | 15 km
Europa-Park

Europa-Park

Alle attracties zijn geïnspireerd op een land in Europa. Duik tijdens een campingvakantie in Duitsland in het water in de waterachtbaan ‘Atlantica SuperSplash’ in Portugal, beleef een piratenoverval in de darkride ‘Piraten in Batavia’ in Nederland en raas met 50 kilometer per uur naar beneden in de ‘Schweizer Bobbahn’ in Zwitserland. Op vakantie naar Italië? Denk dan eens aan een tussenstop onderweg bij Europa-Park.

Dichtstbijzijnde camping:

 1. Camping Herbolzheim | 10 km