Camping met glijbanen

  • Camping met glijbanen

Camping met glijbanen en een zwemparadijs

Onze campings met zwembaden bieden waterpret voor iedereen, op elk moment van de dag. Duik het zwemparadijs in. Meterslange waterglijbanen wachten op uw kinderen. En het plezier houdt voor kinderen niet op bij zwemmen op een camping met glijbaan. Door de vele faciliteiten en activiteiten is er altijd wat te doen!

Waterglijbanen voor alle leeftijden

Van peuter tot tiener: voor elke leeftijd zijn er een zwemparadijs campings met glijbanen. Baby’s of peuters ontdekken de miniglijbanen in het peuterbad. Meer spanning en sensatie beleef je met het hele gezin op campings met grote waterglijbanen.

Bekijk de top 5 campings met glijbanen

Wilt u genieten aan het zwembad met waterglijbanen met het hele gezin? Kies dan bijvoorbeeld voor een vakantie op een camping met glijbaan in Frankrijk, Spanje of Italië. Bekijk direct het complete overzicht van campings met glijbaan of bekijk de top 5 populairste waterglijbaan campings. Vergeet uw zwemspullen niet!

Alle campings met waterglijbanen ›

Top 5 meest populaire waterglijbanen campings in Europa

Kunt u niet kiezen uit de uitgebreide lijst van campings met waterglijbanen? Bekijk dan hier de top 5 populairste campings met glijbanen. 

Campings met glijbanen - Duinrell

Duinrell, Nederland

Zuid-Holland - Nederland ★★★★★

Het beroemde indoor Tikibad is de thuisbasis van 21 spectaculaire waterglijbanen, inclusief een glijbaan met special effects! Maar hier houdt het waterplezier niet op... ontdek ook het golfslagbad, de watervallen en de buitenzwembaden op waterglijbaan camping Duinrell Tikibad.

Camping Duinrell ›
Campings met glijbanen - Playa Montroig

Camping Playa Montroig

Costa Dorada - Spanje ★★★★★

Het waterpark van camping Playa Montroig is een paradijs van lagune zwembaden en glijbanen. Het zwembad is prachtig aangelegd met bloemen, grasvelden en palmbomen. Geniet van het frisse water en slinger van de meterslange waterglijbanen op waterglijbaan camping Playa Montroig.

Camping Playa Montroig ›
Campings met glijbanen - Aloha

Camping Aloha

Languedoc - Frankrijk ★★★★★

Twee spectaculaire waterglijbanen, beide wel 85 meter lang... én een kleine glijbaan special voor de allerkleinsten op waterglijbaan camping Aloha! Het lagunezwembad is geweldig voor het hele gezin, maar er is ook een 'zwemmers only' zwembad – dat betekent baantjes trekken!

Camping Aloha ›
Campings met glijbanen - Bella Italia

Camping Bella Italia

Gardameer - Italië ★★★★★

Ontdek het fantastische zwemparadijs van waterglijbaan camping Bella Italia. Met een enorme keuze aan zwembaden geniet de hele familie van waterpret. Kinderen ontdekken de grote paddenstoel met glijbanen én de geweldige waterspeeltuin.

Camping Bella Italia ›
Campings met glijbanen - Les Mouettes

Camping Les Mouettes

Bretagne - Frankrijk ★★★★★

Deze camping heeft drie lange waterglijbanen, van 40 tot 890 meter lang, en een kleine glijbaan in het peuterbad. Het hele indrukwekkend waterpark is in lagunestijl. Er is ook aquagym en er zijn jacuzzi’s op waterglijbaan camping Les Mouettes.

Camping Les Mouettes ›
Campings met glijbanen - Europa

Alle waterglijbaan campings

Zit uw favoriete camping niet in de top 5? Eurocamp heeft meer dan 140 campings met zwembaden met waterglijbanen in Frankrijk, Spanje, Italië en de rest van Europa. Bekijk hier alle campings met waterglijbanen en vindt gemakkelijk uw favoriete waterglijbaan camping!

Alle Waterglijbaan campings ›

 Eurocamp is al 6x uitgeroepen tot winnaar van de Zoover Award in de categorie ‘Campingvakanties'


Boek nu een waterglijbaan camping!