Campings met peuterbad

Spetter er op los!

Waterplezier in het peuterzwembad

Met een vrolijke baby of peuter is uw vakantie extra ontspannen… Zet daarom een camping met peuterbad bovenaan uw verlanglijstje. Op de peuterglijbaan, in de waterspeeltuin en in het zwembad met ondiep water beleeft u eindeloos veel waterpret met uw peuter. Benieuwd waar u deze campings met peuterbad vindt? Lang zoeken is niet nodig. Wij hebben de top 12 mooiste campings met peuterbad al voor u uitgezocht! Vergeet de zwembandjes niet…


Top 12 beste campings met peuterbad

Wilt u snel op weg geholpen worden? Bekijk dan hieronder onze camping met peuterbad top 12. Een selectie van campings met de beste en mooiste peuterbaden in Frankrijk, Spanje en Italië.

Wat zijn de populairste en beste campings met overdekt zwembad?

Wilt u liever weten welke campings allemaal beschikken over een overdekt zwembad voor peuters en kleuters? Bekijk dan ook eens de speciale campings met overdekt zwembad pagina voor een compleet overzicht.
Sylvamar

Sylvamar, Les Landes

Camping: Sylvamar

Duik voor waterpret het waterpark met vijf zwembaden in. In het binnenzwembad is een zwembad met ondiep water met waterspeeltuin met watersproeiers en spelletjes. Op camping Sylvamar is er van alles te beleven!!

St Avit Loisirs

Le Bugue, Dordogne

Camping: St. Avit Loisirs

Het zal veel moeite kosten om uw peuter even weg te krijgen bij dit fantastische waterpark. Er is zowel binnen als buiten een peuterzwembad om met kleine voeten grote spetters in te maken! Er is een waterspeeltuin met watersproeiers en spelletjes.

Playa Montroig

Playa Montroig, Costa Dorada

Camping: Playa Montroig

In het ruime ondiepe kinderzwembad kunnen de kleintjes heerlijk peddelen. Er zijn glijbanen, een spetterende wateremmer en een kasteel vol waterspelen. Even iets anders dan het zwembad? De camping heeft direct toegang tot een breed zandstrand.

La Baume

Fréjus, Côte d'Azur

Camping: La Baume

Beleef spetterend plezier in een tropisch decor in de twee waterparken van deze camping met peuterbad. Er is een overdekt zwembad en een peuterbad vol vrolijke speeltoestellen en een peuterglijbaan.

Le Clarys Plage

St. Jean-de-Monts, Vendée

Camping: Le Clarys-Plage

Verken het verwarmde binnenzwembad, het buitenzwembad, de peuterglijbaan, het kinderzwembad en de waterspeeltuin, compleet met een spectaculair piratenschip. Ai ai kapitein!

Le Pianacce

Castagneto Carducci, Toscane

Camping: Le Pianacce

Van alle campings met peuterbad – heeft camping Le Piannace het mooiste uitzicht. Peuters schateren van het lachen als ze spetteren onder de grote paddenstoel, door de waterstralen rennen of van de peuterglijbaan glijden.

La Rive

Biscarrosse, Les Landes

Camping: La Rive

Even geen zin in zandkastelen bouwen op het strand? Duik een van de buitenzwembaden of het overdekte zwembad in. Voor peuters is er een spectaculaire waterspeeltuin en een kinderbad met vrolijk gekleurde watersproeiers.

Camping Les Mouettes

Carantec, Bretagne

Camping:Les Mouettes

Duik het Blue Lagoon waterpark met vrolijk gekleurde speeltoestellen in. Er is een binnenzwembad en een verwarmd zwembad met kinderbad. Ideaal voor baby’s en peuters. Het plezier spat eraf!

Bella Italia

Peschiera, Gardameer

Camping: Bella Italia

Duik één van de 7 prachtige zwembaden in. Spetter in het verwarmde zwembad met watersproeier. Of ontdek de vrolijk gekleurde waterspeeltuin met glijbanen, fonteinen en meer!

Le Ranc Davaine

St. Alban, Ardéche

Camping:Le Ranc Davaine

De Ardèche is de perfecte keuze voor actieve jonge gezinnen die dol zijn op de natuur. Het waterpark is speels aangelegd. De waterspeeltuin vol vrolijke watersproeiers is de allerleukste plek voor peuters.

La Pointe St Gilles

Bénodet, Bretagne

Camping: La Pointe St Gilles

Spetter rond in het peuterbad, glijd van de miniglijbaan en schater van het lachen bij de watersproeier. Genieten in warm water? Speciaal voor peuters is er een verwarmd binnenbad.

La Croix du Vieux Pont

Berny Rivière, Parijs

Camping: La Croix du Vieux Pont

Duik het geweldige waterpark met binnen- en buitenzwembad in. Er is een overdekt peuterbad voor de allerjongste kinderen. Voor avontuurlijke peuters zijn er miniglijbanen.


 Eurocamp is al 6x uitgeroepen tot winnaar van de Zoover Award in de categorie ‘Campingvakanties'


Boek nu uw camping met peuterbad!