Vakantie Duitsland

Duitsland

Een bezoek aan Duitsland

Duitsland ligt in het hart van Europa en heeft een rijke historie. De rijke cultuur van Duitsland lijkt rechtstreeks uit een Wagner opera te komen! Naast cultuur, natuur en geschiedenis heeft Duitsland hippe en moderne steden met een bruisend nachtleven en kuuroorden waar u heerlijk tot rust kunt komen. Onze campings in Duitsland liggen bij de Bodensee, het Zwarte Woud en in Noord-Duitsland.

Al zin in een camping Duitsland vakantie? Bekijk direct alle camping Duitsland vakantie bestemmingen en beleef een heerlijke vakantie in Duitsland!

Proef Duitsland

Proef Duitsland

In Duitsland valt meer te genieten dan van bier en een krakeling alleen. De Duitse keuken kent stevige gerechten en elke regio heeft zijn eigen specialiteiten. Probeer Wiener Schnitzel, een gepaneerde kalfsbiefstuk en Gulaschsuppe, een rijke soep met rundvlees, spek, cayennepeper en witbier. Houdt u niet van bier? U kunt ook kiezen voor een aantal uitstekende witte wijnen.

Voel Duitsland

Voel Duitsland

Bezoek de bruisende steden met prachtige architectuur, geweldige winkels en een geweldig nachtleven. Laat u betoveren door middeleeuwse dorpjes en traditionele wijngebieden met gezellige feesten en regionale specialiteiten. Geniet van het schilderachtige landschap door een heerlijke wandeling te maken of gewoon te ontspannen. De vele burchten, kastelen en abdijen zijn de belichaming van de Duitse romantiek.

Ontdek Duitsland

Ontdek Duitsland

De natuur in Duitsland is net zo mooi als die van de buurlanden Zwitserland en Oostenrijk. Duitsland is dan ook terecht populair als campingvakantie bestemming. U heeft keuze uit drie geweldige campings: bij Wietzendorf in Neder-Saksen, bij Lindau in Beieren en bij Herbolzheim in het Zwarte Woud.

Duitsland top 5
Europa-Park, Duitsland

Europa-Park

Bent u op campingvakantie met kinderen? Duitslands grootste pretpark is een geweldig dagje uit! Met veel actie, spanning en wereldklasse shows. Een onvergetelijk uitje voor jong en oud en iedereen met stalen zenuwen!

Freiburg, Duitsland

Freiburg

Mooi is de middeleeuwse kathedraal en de 'Bächle'; een net van smalle kanalen waardoor water uit de rivier Dreisam stroomt. Bijzonder in Freiburg zijn ook de mozaïeken tussen de kasseien van de stoepen.

Kasteel Neuschwanstein, Duitsland

Neuschwanstein

Dit sprookjesachtige kasteel werd gebouwd in opdracht van 'gekke' Koning Ludwig II van Beieren. Helaas verdronk hij bij een bootongeluk voordat de bouw kon worden voltooid. 

Stuttgart, Duitsland

Stuttgart

Een imposante stad met prachtige kastelen en pleinen. Bezoek het Neues Schloss, een van de grootste barokke paleizen in de wereld en de beroemde kunstgalerie.

Natuurpark Zwarte Woud, Duitsland

Zwarte Woud

Het Zwarte Woud is misschien wel het meest verrassende landschap van heel Duitsland. Het Zwarte Woud bestaat uit twee enorme natuurgebieden. Deze zijn zó groot dat u ze kunt doorkruizen met de bus of trein. Baden- Baden is het culturele centrum, bekend van de wereldberoemde thermale baden.

Het weer in Duitsland

Gemiddelde temperatuur Duitsland
Gemiddelde neerslag Duitsland