Golfvakanties

Voor een golfvakantie op de mooiste golfspots van Europa bent u bij ons aan het juiste adres! Verbeter uw swing, oefen met putten, maak een mooie birdie of sla een hole-in-one. Moe van een sportieve dag? Neem een koel drankje bij de '19e hole' of een frisse duik in het zwembad…

Golfvakantie Frankrijk

Domaine des Ormes - Golf

Domaine des Ormes, Dol-de-Bretagne

Deze golfbaan ligt op een ideale locatie voor een golfvakantie in Frankrijk, in het hart van de Côte d'Emeraude, tussen Saint-Malo en de Mont St. Michel. Met zijn eigen 18-holes golfbaan en exclusieve clubhuis is Dol-de-Bretagne één van de beste golfbestemmingen van Frankrijk. Je spel verbeteren? Er worden uitstekende lessen gegeven.

Camping Les Alicourts - Golf

La Vallée, Houlgate

Probeer voor een golfvakantie in Frankrijk vol een pitch & putt plezier de negen holes van camping Les Vallee. Ideaal voor vakantie met het gezin en voor de fanatieke golfers.

Golfvakantie Italië

Camping Pra'delle Torri - Golf

Pra'delle Torri, Caorle

Op zoek naar een uitdagende golfvakantie in Italië? Camping Pra'delle Torri biedt een indrukwekkende 18-holes (par 72) baan aan zee. Volg ook lessen van instructeurs van internationaal niveau. Wie ontspanning zoekt kan terecht in het clubhuis dat uitkijkt op groene velden en de blauwe zee.

Camping Union Lido - Golf

Union Lido, Cavallino

Camping Union Lido biedt een oefenbaan, pitching green, oefenbunker, putting green en natuurlijk drie par 3 holes in een groene omgeving. De perfecte golfvakantie in Italië om uw vaardigheden te verbeteren.

Kom na een actieve golfdag tot rust in de tuin van het clubhuis "Alla Fattoria" met bar en restaurant.


Campings met golfbaan in de buurt

Veel van onze campings liggen op een korte afstand van prachtige golfbanen in Europa. We hebben hiervan een handig overzicht voor u gemaakt.

Midden-Frankrijk

Dordogne
RegioCodeCampingAfstand vanaf camping
DR013Les Grottes de Roffy8 km
DR019Saint Avit Loisirs10 km
JuraJU013Le Val de Bonnal6 km
Franse AlpenAL011Les Fontaines7 km
AL013La Ravoire6 km