Kanovakanties

Kano vakantie

Kanoën vlakbij de camping? Onze campings bij een meer, rivier of aan zee zijn perfecte locaties voor een kanovakantie.

Peddel door het kalme water van het Gardameer. Vaar over het turkooizen water van de Gorges du Verdon. Of doe mee met een groepsexcursie en daal de Dordogne of de Ardéche af. Het kan allemaal!

Kano vakantie
Kanoën Dordogne

Dordogne

Beleef een heerlijke kanovakantie in de Dordoge. Dé populairste manier om de omgeving te ontdekken is vanaf het water. Huur een kano en ga kanoën vlakbij de camping. Of vaar mee met een gids.

Kanoën Ardèche

Ardèche

De Ardèche stroomt door misschien wel de mooiste kloven van Frankrijk. Kanoën en raften zijn hier ongelooflijk populair. Huur een kano of vaar mee met een groep naar Vallon Pont d'Arc en geniet van het best mogelijke uitzicht op de prachtige Pont d'Arc. Deze natuurlijke kalkstenen brug over de rivier ligt vlak bij de ingang van de Gorges de l'Ardèche.


Kanovakanties in Europa

Zin in een vakantie waar actie en het ontdekken van de omgeving centraal staan? Dan is een kanovakantie iets voor u. Op een aantal campings is Eurocamp kanoverhuur gratis. Bekijk in onze handige lijst waar u kunt kanoën vlakbij de camping en vul uw kanovakantie op uw eigen manier in…

Kanoën vanaf de camping:

Kanoverhuur dichtbij de camping: